«Підсумки 2023 року на книжковому ринку України: тенденції, висновки, прогнози»

5 лютого відбулась прес-конференція Олександра Красовицького для Медіацентр Україна – Укрінформ: «Підсумки 2023 року на книжковому ринку України: тенденції, висновки, прогнози»

Переглянути запис можна тут

Говорили про зміни та тенденції на книжковому ринку протягом останніх років. Розбиралися, що спонукає українців купляти книжки та які жанри популярні серед читачів. Яким є книжковий ринок України сьогодні: який асортимент книг переважає і як ровиваються книгарні.

Торкнулися теми повернення українських письменників до читача та відновленя їхніх творів.

А також відбулась презентація книжкии Олександра Красовицького «Сьогодні. Роман про двійників Путіна».

Більше про книжку:
Читач впізнає реальних персонажів та події, які відбувалися зовсім нещодавно. Розповідь ведеться від імені кількох героїв, які навряд чи перетнулися б у звичайному житті, якби кремлівський диктатор і його оточення не затіяли божевільний переділ світу. Основна інтрига роману — в існуванні таємної «фабрики двійників» путіна, яку спочатку було задумано для заміни російського президента під час зустрічей з іноземними лідерами та масових заходів. Незабаром дублери стають іграшками в руках російських політиків. Читач рано чи пізно ставить собі запитання: а чи живий ще путін? Чи розгадав автор секрет, який так старанно приховують?

Придбати книжку