Ділимось із вами цікавим та дуже корисним проєктом!

Проєкт Essence of Ukraine українського стартапу Headway має на меті розкрити світу тисячолітню історію України та її новітні здобутки, стародавню культуру й традиції народу, її вікову боротьбу за свободу як найвищу цінність через книги українських авторів.

Колекція Essence of Ukraine включає головні ідеї книг істориків, мистецтвознавців, дослідників, підприємців тощо. Це 480 хвилин читання або слухання 32 самарі книг українців, які розкривають понад 20 тематик: історію, культуру, традиції України, а також її видатних особистостей.

Добірка доступна безкоштовно для усіх користувачів застосунку зі 140+ країн у текстовій та аудіоверсіях трьома мовами — українською, англійською та іспанською. Більше ніж 20 книг українських авторів адаптовано цими двома іноземними мовами вперше. Кожне самарі доповнене унікальною обкладинкою з графічними елементами, які підсилюють сприйняття головних ідей книги.

Окрім самарі на нонфікшн книжки у колекції є добірка з рекомендаціями видатних художніх книг українських авторів.

Під самарі англійською та іспанською мовами Headway закликає іноземних користувачів застосунку донатити на офіційну фандрейзингову платформу України UNITED24 на підтримку освіти та науки.

У застосунку Headway вже доступно 24 самарі. Команда планує доповнювати колекцію та випустити до кінця року ще вісім.

Для українців колекція відкрита українською мовою під назвою «Незалежна: Сенси свободи». Щоб отримати доступ до неї, потрібно завантажити Headway та знайти потрібну колекцію серед інших у розділі Collections. З початку повномасштабної війни користувачі з України мають безкоштовний доступ до всіх функцій застосунку Headway на iOS та Android.

Завантажити застосунок тут.
Засновник проєкту: В Instagram та Facebook