Запрошуємо на презентацію книжок Олександра Бойка

19-го серпня о 18:30 відбудеться презентація книжок Олександра Бойка «30 років незалежності України: у 2-х томах». Продюсер проєкту Данило Яневський.

Місце проведення презентації: Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого (вул. Михайла Грушевського, 1, зала № 1).

Видавництво Фоліо спільно з Данилом Яневським знайомить вас із грандіозним проєктом — «ТАЄМНИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ».

За посиланням http://24081991.com.ua/ ви маєте змогу переглянути 30 інтерв’ю до тридцятиріччя української незалежності. Незабаром відбудеться прем’єра фільму.

В рамках проєкту раді представити книжки нашого автора Олександра Бойка «30 років незалежності України: у 2-х томах». 

На початку 90-х років ХХ ст. сталася подія, що кардинально змінила хід світової історії — розпався Радянський Союз, а на політичній карті світу з’явилася низка нових самостійних держав, однією з яких і була Україна. Ця книга не тільки для істориків, політиків чи журналістів, вона адресована усім читачам, які бажають зрозуміти, як і чому виникла на політичній карті світу Незалежна українська держава, дізнатися, що реально відбувалось за лаштунками динамічних та драматичних подій 1985—1991 років.

В заході братимуть участь український історик, доктор політичних наук, професор та автор книжок Олександр Бойко, генеральний директор ТОВ «Видавництво Фоліо» Олександр Красовицький, український історик, редактор, теле- та радіоведучий Данило Яневський.

Вхід вільний.

Пропонуємо долучитися всіх охочих до обговорення.